Oktatás

KÖZEL HÁROM ÉVTIZEDNYI TAPASZTALAT


Magyarország első brókerképző intézményeként 26 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk a pénzügy és tőzsde területén. Tanfolyamainkon hallgatóink első kézből tanulhattak a szakma legjobbjaitól, akik nagy számban jelen voltak az újkori magyar tőzsde indulásánál. Saját rendezésű tanfolyamainkkal hozzájárultunk a fiatal generáció magas színvonalú oktatásához, több évtizedes hozzáértésünket minden esetben a teljesség igényével igyekeztünk megosztani és továbbadni.


PÉNZÜGYI KÉPZÉSEINK


A képzéseket 2018. szeptemberétől a Budapest Institute of Banking veszi át tőlünk, így azokról bővebb tájékoztatást az ő oldalukon találsz.

100 órás tőzsdei szakvizsga felkészítő

TŐZSDEI SZAKVIZSGA FELKÉSZÍTŐ

Tőzsdei és értékpapír-piaci ismeretek. A képzés 5 modulból áll, melyek önállóan is elvégezhetők.


Határidős piacok tanfolyam

HATÁRIDŐS PIACI TANFOLYAM

Határidős árfolyamok, kötések és stratégiák. KELER szabályzata határidős kereskedés esetén.


Opciós piacok tanfolyam

OPCIÓS PIACI TANFOLYAM

Opciós piac európai és amerikai színtéren. KELER és BÉT opciós szabályzatok.


AZ ÁLTALUNK RENDEZETT VIZSGÁK

Intézményünknél a továbbiakban már nincs lehetőséged vizsgát tenni. Vizsgázási szándékodat a Budapest Institute of Banking oldalán adhatod le, illetve részletes tájékoztatót is ott találsz.

Jogi vizsga

ÉRTÉKPAPÍR-ÜGYINTÉZŐI JOGI VIZSGA

Határidős vizsga

HATÁRIDŐS VIZSGA

Tőzsdei szakvizsga

TŐZSDEI SZAKVIZSGA

Opciós vizsga

OPCIÓS VIZSGA

Amennyiben a korábbiakban sikeres vizsgát tettél nálunk, bizonyítványodról másodlatot kérhetsz az alábbi űrlap kitöltésével.

BIZONYÍTVÁNY MÁSOLATOK

Felhívjuk figyelmed, hogy az igazolás kiállítása 2.500 Ft különeljárási díj befizetése ellenében lehetséges. Kérjük, ezt az összeget online jelentkezésed leadásával egy időben utald át nekünk az MKB Bank Zrt-nél vezetett 10300002-20139933-00003285 számú számlánkra.